BitDefender Antivirus versi Android | ICT Niaga Enterprise

BitDefender Antivirus versi Android

| Posted in

 
 
BitDefender Antivirus versi percuma adalah satu penyelesaian yang bebas dan berkuasa yang menggunakan teknologi "imbasan cloud" untuk melengkapkan peranti Android anda dengan industri pengesanan virus yang terkemuka, tanpa mengganggu pengalaman mudah alih anda atau penggunaan bateri anda.


Unparalleled Detection
Autopilot secara automatik mengimbas mana-mana aplikasi baru yang turun ke peranti Android anda untuk virus. Antivirus Percuma menggunakan enjin imbasan sama seperti BitDefender Mobile Security - aplikasi keselamatan mudah alih utama kami diperakui secara bebas untuk menangkap lebih daripada 99% daripada semua virus disasarkan kepada peranti Android. Ini pengimbas berkuasa membolehkan anda dilindungi 24 jam dan 7 hari seminggu terhadap aktiviti berniat jahat.

Feather-Light Performance
Sebaliknya memuat turun dan menyimpan "signatures" virus terus ke peranti Android, Antivirus Percuma menggunakan perkhidmatan "cloud" untuk memeriksa talian untuk perlindungan yang terbaru dari wabak. Ini menyebabkan bukan sahaja dalam imbasan super-cepat, tetapi dalam hampir tiada kesan terhadap hayat bateri dan prestasi peranti.

Hassle-Free Operation
Jangan bimbang. Peranti boleh dalam keadaan "sleep" tetapi perisian ini bekerja secara Autopilot, kerana terdapat kawalan yang pintar memasang pengimbas serta memeriksa semua aplikasi untuk aktiviti yang mencurigakan. Ancaman dan virus disekat sebelum apa-apa kerosakan yang dilakukan.

Zero Configuration
BitDefender Antivirus menawarkan anda perlindungan antivirus yang penting terhadap semua ancaman Android. Ia bersedia untuk beroperasi selepas pemasangan, yang bertindak sebagai penjaga yang berkesan terhadap malware mudah alih. Selain itu, dengan kaedah Autopilot secara automatik mengimbas mana-mana aplikasi baru yang anda pasang.

Upgrade to Total Security for Android Devices
Upgrade ke BitDefender Mobile Security, dan anda akan bukan sahaja terus menikmati ciri yang sama seperti di atas, tetapi juga mendapat pelbagai keupayaan canggih tambahan. Mereka termasuk imbasan masa sebenar muka surat yang anda lihat dalam talian, serta keupayaan untuk mengunci, mengesan, dan memadamkan data dalam peranti Android anda jika ia menjadi hilang atau dicuri.

Muat versi percubaan 14 hari dengan klik pautan di bawah :