10 antivirus terbaik awal 2014 | ICT Niaga Enterprise

10 antivirus terbaik awal 2014

| Posted in


Mencari antivirus yang baik adalah satu keperluan untuk melindungi PC anda. Saban tahun akan terdapat perubahan dalam sesetengah produk antivirus. Namun, terdapat juga produk antivirus lain yang tetap sama tanpa diubah dan ini adalah kerana pengeluar mereka berfikir bahawa menjaga produk-produk antivirus tidak berubah akan menjadikan mereka biasa kepada pengguna mereka yang boleh membawa kepada menarik lebih ramai pelanggan. 

Ia tidak kira sama ada produk antivirus itu kekal yang sama atau dibangunkan kerana dalam kedua-dua kes, anda perlu mencari ciri-ciri yang dibentangkan kepada anda untuk memutuskan sama ada mereka memenuhi keperluan anda atau tidak. 

Terdapat kriteria yang berbeza yang perlu dipertimbangkan semasa menilai produk antivirus seperti tahap prestasi, perlindungan yang mereka tawarkan, keupayaan untuk mengesan serangan malware dan kecekapan membersihkan PC anda. 

Untuk membantu anda membuat keputusan antivirus yang terbaik untuk PC anda, di bawah ini, anda akan melihat 10 antivirus terbaik pada awal tahun 2014.

Berikut merupakan 10 perisian antivirus terbaik di dunia dalam awal tahun 2014, mengikut dari nombor 10 hingga ke 1 :

10. G Data AntiVirus 2014 (German)
Ia menawarkan PC anda perlindungan maksimum melalui menggunakan teknologi CloseGap untuk mendapatkan perlindungan hibrid aktif dan G Data BankGuard untuk membuat PC anda selamat semasa menggunakan perbankan dalam talian.


9. Panda Antivirus Pro 2014 (Spain)
Ia adalah satu antivirus mudah untuk digunakan yang menyediakan PC anda dengan perlindungan yang diperlukan. Ia menyimpan PC anda selamat daripada sebarang virus, rootkit, spyware, penipuan dalam talian, penggodam dan lain-lain ancaman yang diketahui dan tidak diketahui.


8. Avast! Pro Antivirus 2014 (Czech Republic)
Ia menyediakan PC anda dengan keselamatan yang menyeluruh, mudah untuk digunakan, menawarkan perlindungan masa nyata yang membantu anda untuk melindungi PC anda dari spyware terkini, virus dan ancaman malware dan sentiasa dikemaskini untuk memberikan anda perlindungan maksimum.


7. BullGuard Antivirus 2014 (UK)
Ia menawarkan pertahanan dalam dan perlindungan canggih, berkesan melindungi PC anda dari virus, cepat mengimbas PC anda, membolehkan anda untuk melayari dengan selamat dan memberikan anda perlindungan antispam.


6. AVG Anti-Virus 2014 (USA)
Walaupun ia datang sebagai antivirus 6 terbaik dalam senarai kami, ia adalah antivirus percuma yang 1 yang akan digunakan. Ia melindungi PC anda dari spyware, virus dan malware yang berbeza, mengimbas Twitter, web dan pautan Facebook dan melindungi anda daripada pengintipan melalui ciri fail mesin pencincang sebagai fail yang selamat dihapuskan.


5. McAfee AntiVirus Plus 2014 (USA)
Ke-5 antivirus terbaik dalam senarai kami mempunyai privasi dan alat pengoptimuman PC dan menyediakan PC anda dengan perlindungan yang diperlukan di samping menjaga anda selamat semasa melayari web dan menawarkan cek enjin pengimbasan maju dan cepat untuk ancaman.


4. F-Secure Anti-Virus (Finland)
Ia menawarkan PC anda perlindungan yang diperlukan untuk disimpan selamat daripada sebarang ancaman dalam talian dan malware. Ia sentiasa dikemaskini, membantu anda untuk menghentikan sebarang pencerobohan, tidak menjejaskan PC anda atau menyebabkan apa-apa kelembapan, bertindak balas dengan serta-merta terhadap ancaman dan tidak sukar untuk dipasang atau digunakan.


3. Kaspersky Anti-Virus 2014 (Russian)
Ia datang sebagai antivirus 3 terbaik pada 2014 kerana ia melindungi PC anda dari spyware, virus, rootkit, trojan dan cecacing, menggunakan teknologi web bantuan untuk menyediakan anda dengan perlindungan masa nyata daripada ancaman malware terkini dan ia juga membolehkan anda untuk mudah menyemak laman web, aplikasi dan fail.


2. Norton AntiVirus 2014 (USA)
Ia disenaraikan sebagai antivirus terbaik 2 dalam 2014 untuk keupayaan untuk menghentikan ancaman dalam talian, melindungi anda semasa melayari, perbankan atau membeli-belah dalam talian dan menjaga keselamatan kamu daripada penipuan media sosial dan muat turun berbahaya dan dijangkiti itu.


1. Bitdefender Antivirus Plus 2014 (UK)
Ia disenaraikan sebagai antivirus yang terbaik pada tahun 2014 untuk ketepatan, kelajuan yang tinggi dan kemampuan untuk segera mengimbas PC, teknologi perisian yang tidak mengganggu cpu anda, pertahanan antispyware sempurna, perlindungan identiti digital anda dan transaksi dalam talian dan ia menawarkan BitDefender Autopilot tanpa popup atau konfigurasi.6. AVG Anti-Virus 2014
10. G Data AntiVirus 2014
10. G Data AntiVirus 2014
10. G Data AntiVirus 2014