Menjadi Panel Penasihat Industri Diploma Sains Komputer (Multimedia) | ICT Niaga Enterprise

Menjadi Panel Penasihat Industri Diploma Sains Komputer (Multimedia)

| Posted in


Pada 15 Januari 2015 yang lalu, ICT Niaga Enterprise yang diwakili oleh pengasasnya iaitu Ahmad Zaki Abdul Rahim telah menghadiri mesyuarat pertama sebagai Panel Penilai Industri bersama pihak Unifield International College yang diwakili bahagian Manager of Quality & Development Centre, pensyarah-pensyarah Diploma Sains Komputer (Multimedia) dan juga ketua program diploma berkenaan.

Selepas mesyuarat, saudara Ahmad Zaki menghadiri sesi dialog dan motivasi dengan mahasiswa mahasiswi kolej berkenaan. Mereka dari Diploma Sains Komputer (Multimedia) dan kebanyakkan dari mereka akan menjalani latihan industri. Alhamdulilah, banyak nasihat serta perkara penting dapat disampaikan dalam sesi ini.


 
Suasana ketika menjawab soalan dari mahasiswa mahasiswi  dan menyampaikan nasihat serta motivasi kepada mereka. Bukan tugas yang mudah tetapi syukur ia dapat disempurnakan dengan baik.


 Antara kemudahan yang terdapat di Unifield International CollegeUntuk makluman semua, Unifield International College dahulunya dikenali sebagai Unifield Technology College, yang bertempat asal di pekan Alor Gajah, Melaka. Kini UIC berpengkalan di Beverly Hills Condominium, A'Famosa Resort Melaka.